Start seizoen 2020

Beste schutters,

Een nieuw jaar, dus ook een nieuw seizoen van de 900 International Challenge Cup!
Laat ons beginnen met de data:

  • 3 mei = Ulvenhout
  • 20 mei = Roosendaal
  • 28 juni = Wuustwezel
  • 22 augustus = Essen

Het opmaken van de einduitslag heeft vorig jaar door omstandigheden te lang geduurd. De voorgekomen problemen zijn echter opgelost, dus verwachten we dat het dit jaar terug een stuk vlotter zal verlopen. Bovendien korten we de prijsuitreiking in door een aantal al dan niet overbodige prijzen te schrappen. Zo zullen niet meer alle jeugdschutters een aandenken krijgen en worden er ook geen overall-prijzen meer uitgereikt aan de beste schutter per boogtype/geslacht.

Het organisatiecomité mag dit jaar ook een nieuw gezicht verwelkomen. Bij Alliance d'Amitié zet Alex een stapje opzij en neemt Marco Veld zijn taak als wedstrijdcoördinator over. Welkom, Marco!

Verder willen we eens peilen naar jullie bevinding rond een uitbreiding die vorig seizoen in Wuustwezel te zien was. Daar stonden twee doelen vast op 20 meter waar de allerjongsten onder ons al hun eerste wedstrijdervaring op konden doen, zij het dan wel buiten competitie. Via ons contactformulier kunnen jullie aangeven of dit initiatief voor herhaling vatbaar is en eventueel uitbreiding naar de andere organisaties verdient. Uiteraard zijn ook alle andere vragen en/of suggesties welkom.

De inschrijvingsformulieren staan terug online. Schutters die zich reeds ingeschreven hadden, dienen dit niet opnieuw te doen.

Dan rest ons nu nog enkel jullie een succesvol seizoen te wensen!