Inschrijving Wuustwezel

Beste schutter, met dit formulier kan je je inschrijven voor de 900 ICC-manche in Wuustwezel op zondag 28 juni 2020.

Gelieve onderstaande velden in te vullen. Je krijgt dan automatisch een ontvangstbevestiging met de betalingsmodaliteiten in je mailbox. Vergeet niet dat je inschrijving pas definitief is na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Wanneer je uiteindelijk toch niet kan komen, gelieve je dan tijdig af te melden.

Je betaling dient ten laatste op maandag 22 juni binnen te zijn.

Bij afmelding op minder dan 72 uur voor aanvang van de wedstrijd wordt het inschrijvingsgeld NIET teruggestort.

De gegevens die je in de velden hieronder verplicht dient in te vullen, hebben wij nodig om je correct in te kunnen schrijven voor de wedstrijd.
Wij zullen die gegevens enkel voor deze doeleinden gebruiken en om de uitslag van de wedstrijd op te kunnen maken.
De uitslag zal gepubliceerd worden op de websites van de organiserende clubs.

Tijdens de wedstrijd zullen er ook foto's genomen worden die gepubliceerd kunnen worden op de Facebook-pagina van 900 ICC en/of op de websites van de organiserende clubs. Wanneer je niet wil dat er een foto's van jou gepubliceerd worden, dan kan je dit onderaan het formulier aangeven.

Een ongeluk is gauw gebeurd, zegt men, en helaas kan dit ook tijdens het boogschieten gebeuren. Wij als club zijn via de Handboogliga verzekerd d.m.v. een evenementenverzekering. Wij zijn echter ook verplicht om te vragen dat iedere deelnemende schutter bewijst dat of hij/zij verzekerd is. Ben je via de vereniging aangesloten bij de landelijke federatie, dan zal dat zeker zo zijn. Verder is het ook mogelijk dat je via de club verzekerd bent of dat je jezelf persoonlijk verzekerd hebt. Wij zullen in ieder geval vragen aan iedere schutter die zich op 30 juni aanmeldt dit te bewijzen. Dat kan bijvoorbeeld door je lidkaart van de federatie te tonen of het polisnummer van je club- of persoonlijke verzekering. Kan je dat niet voorleggen, dan zullen we je vragen een document te ondertekenen waarin je verklaart te zijn verzekerd. Ben je niet verzekerd, dan kan je via onze Handboogliga een dagverzekering bekomen voor de prijs van €7,00. Gelieve dit dan ook aan te geven op het inschrijvingsformulier.

De velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Indien je vereniging niet in bovenstaande lijst staat, kan je die hier alsnog invoeren.We hebben het liefst dat je dit doet volgens formaat 'volledige naam - gemeente'.