900 ICC Wuustwezel

zondag, 30. juni 2019 - 9:30 tot 17:00

Op 30 juni gaat de derde manche van de 900 International Challenge Cup zoals gebruikelijk door op Belgische bodem in Wuustwezel op het terrein van X Archery Team.

De wedstrijdorganisatie kan 120 schutters aan en wij zouden het veld graag eens vol zien staan, dus waar wacht je op om je in te schrijven!

Het secretariaat is geopend vanaf 8u30. Van 9u30 tot 10u30 kan je op een beperkt aantal doelen op de verschillende afstanden inschieten. Daarna hebben de helpende handen een half uurtje de tijd om de doelen goed te zetten en de blazoenen te hangen zodat de wedstrijd om 11u00 kan starten. Tussen de eerste ronde (50m of 30m) en de tweede ronde (40m of 25m) wordt een pauze van 45 minuten gehouden. Tussen de tweede en de derde ronde (30m of 20m) is de pauze met 30 minuten iets korter. Daarna hebben jullie even de tijd om bogen en tenten op te ruimen alvorens de prijsuitreiking begint.
Wij voorzien tijdens de wedstrijd allerlei snacks, zowel warm als koud.

Wij zijn tegen het gebruik van alcohol door schutters tijdens de wedstrijd. Daarom zal er geen alcohol geschonken worden zolang de wedstrijd aan de gang is.
Na afloop van de wedstrijd zijn jullie welkom in de tent voor een biertje.

Neem voordat je naar de wedstrijd komt nog even het wedstrijdreglement door.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar XAT.Wedstrijdcoordinator@gmail.com en Benjamin zal je vragen met plezier beantwoorden.

Het adres:

Sportpark Kattegat,
Bredabaan 280, 2990 Wuustwezel